Сряда, 21 Август 2019
Везни

Дневен хороскоп
Неделя 19 Август 2018

1539

Дневен хороскоп - Везни - 19.08.2018 - Силни емоции

Неприятностите на Везните днес са следствие от намесата на влиятелен човек в делата им, който ще спре реализацията на подготвена дейност.

Не след дълго правото ви ще бъде възстановено и ще осъществите намерението си, но днес въпросната намеса ще „взриви” нервите на мнозина. Денят ще изисква от вас бързи и адекватни действия. Ще успеете и при мнозина материалното изражение на успеха ще ги радва. Имате планове за деня, но добре ще е, ако отделите повече внимание за семейството си. Една романтична връзка може да обърка отношенията с постоянния ви партньор.

Не е подходящо да влагате средства в дългосрочни инвестиции днес, дори не и в скъпи покупки. Ще се окажат некачествени и ще се ядосвате. Опитайте се да преосмислите личните отношения. Вероятно ще установите, че от доста време тактиката ви е погрешна. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година