Вторник, 12 Ноември 2019
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Април 2018

4015

Дневен хороскоп - Везни - 19.04.2018 - Успешен ден

Денят не е подходящ за самоинициативи и рисковани ходове. Четвъртък е благоприятен за реализация на делови цели, въпреки че мнозина от зодията ще се сблъскат с домогванията на хитреци от деловите среди, и ще възникнат кавги.

Последните няма да навредят на реализацията ви, защото стриктно ще следвате стратегията на разгръщането си. Залагате прекалено големи надежди на нечие обещание и най-вероятно ще останете разочаровани. Дори и човекът, който ви го е дал да бъде коректен, нещата съвсем не са толкова блестящи колкото си ги представяте. Гледайте по-трезво на ситуацията. Налага се да предприемете бързи действия за да сте сигурни че ще си възвърнете с печалба инвестирана сума.

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното, но за някои дейности ще се наложи да се натоварите с лидерски функции. Качествената ви работа ще получи висока оценка, а участниците в колектива охотно ще следват предложенията ви. Не се възгордявайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година