Вторник, 18 Февруари 2020
Везни

Дневен хороскоп
Петък 18 Май 2018

2198

Дневен хороскоп - Везни - 18.05.2018 - Силни ядове

Денят е сред най-неподходящите за делови ангажименти и сключване на договори, не се обвързвайте с нови отговорности и рисковани начинания.

В условията на настоящите обстоятелства, би било неестествено представителите на кардиналния знак Везни да са извън яркото обществено напрежение, и да не станат обект на атаки. Петък носи много силни ядове, а за мнозина и невероятни кавги. Владейте се! Скоро напрежението ще отмине. Качествата ви са безспорни и скоро ще получите добра оферта, позволяваща ви бързо повишаване на доходите. Не оставяйте нищо на случайността. Дайте най-доброто от себе си и с последователност в действията си ще постигнете всичко.

Хроничните ви страдания ще облекчите, ако следвате режим и щадите слабите си места. Въздържайте се от взимане на заеми или търсене на услуги. Ще се наложи да платите или компенсирате много повече, отколкото сте получили и ще ви е неприятно. Вечерта е вероятно да ви поканят на парти с приятели. Не отказвайте, ще е вълнуващо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година