Вторник, 7 Април 2020
Везни

Дневен хороскоп
Неделя 18 Февруари 2018

2796

Дневен хороскоп - Везни - 18.02.2018 - Успешно разгръщане

Днес не взимайте важни решения, ако не сте обмислили внимателно последствията, за да не изпаднете след време в ситуация да съжалявате и да вините други за собствените си грешки.

Хубав и благоприятен ден за реализация на целите. Влиянието на неделя е характерно по два начина за Везните. Единият е, че денят бележи началото на нов етап в развитието ви – с продължителност около месец, а другият подчертава, че стратегическата последователност е силното ви оръжие. Дългият уикенд с приятни хора е най-доброто лекарство. Днес не е момента да разкривате новите си идеи и планове за бъдещето. Не позволявайте на гордостта си да ви заблуди. Избягвайте уреждането на финансови въпроси. Днес не е толкова важно да напреднете, колкото да запазите позициите си.

Не привличайте вниманието на околните и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година