Четвъртък, 20 Юни 2019
Везни

Дневен хороскоп
Събота 18 Август 2018

1344

Дневен хороскоп - Везни - 18.08.2018 - Не се отпускайте

Липсата на фактори, които са в състояние да стимулират интересите ви, ще създаде условия за отпускане у мнозина, а за онези които се поддадат на това влияние, ще последва слаб, неуспешен ден.

По-резките от зодията ще защитят стремежите си и ще нанесат тежък удар върху противника. Тези от вас, които са в чудесно настроение днес, с каквото и да се заемат ще го вършите особено добре. Не се притеснявате да споделяте открито мнението си и това ви печели уважението на хората около вас. Извършвате нещо, което впоследствие ще се окаже полезно на всички, с който работите. Получавате интересно предложение за вечерта, което ще ви заинтригува. Професионалните контакти може да са малко досадни, защото всички ще се опитват да ви дават „полезни“ съвети и поведението им може да ви изнерви.

Реагирайте мълчаливо и помислете дали не може да се възползвате от някои идеи. Не изливайте лошото си настроение върху любимия човек. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година