Вторник, 7 Февруари 2023
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 17 Октомври 2017

4546

Дневен хороскоп - Везни - 17.10.2017 - Успешни действия

Много решителни за укрепване на позициите си, и за преодоляване на тормозещите ги проблеми, Везните ще действат успешно на широк периметър през следващите четири седмици и ще постигнат целите си.

Вторник е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Реалната ситуация създава условия за прекратяване на взаимоотношенията с някого. Вероятно някои ще го сторят, защото ще възникнат много остри противоречия, които не обещават нищо добро. Затрудненията ви днес няма да навредят на постигнатото от вас до тук. Изчакайте по-благоприятен момент за активни действия, а дотогава се занимавайте с полезни за себе си неща. Отсъствието на някои от дома е натрупало достатъчно проблеми, които не търпят отлагане. Близките също желаят да им отделите от времето си.

Някой ще ви сподели тревогите си, а вие ще ги приемете твърде лично. Преди да дадете подходящ съвет на другите, помислете си дали не е добра идея самите вие да се възползвате от собствените си препоръки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-