Понеделник, 15 Април 2024
Везни

Дневен хороскоп
Петък 16 Март 2018

4029

Дневен хороскоп - Везни - 16.03.2018 - Обещайте си повече настойчивост

Кратковременните успехи днес могат да се превърнат в разочарования. Не може да се каже, че условията за Везните са прекрасни, и днес ви предстои ярък успех, но че започва благоприятен четириседмичен етап от развитието ви е сигурно, а моделирането му ще зависи предимно от вас.

Бъдете по-настойчиви за цялостната реализация на планирани цели. Съществува вероятност да останете разочаровани от някой или нещо. Залагате прекалено много на събитие, което няма да оправдае очакванията ви. Вслушайте се в съвета на свой близък, попадал в аналогична ситуация. Заемете се с нещо, което ви е приятно, и което ще отклони мислите ви от грижите, които мислите, че имате. Проявете предпазливост.

Не позволявайте да ви въвличат в дейности, които са ви неприятни. Не прибягвайте до директен отказ, измислете си убедителна причина. Пестете си времето, но и нервите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!