Понеделник, 30 Януари 2023
Везни

Дневен хороскоп
Неделя 15 Април 2018

3194

Дневен хороскоп - Везни - 15.04.2018 - Любовни тревоги

Подвеждащ ден, през който ще постигнете краткотрайни успехи, но и разочарования, особено в любовта. Това е един блестящ ден като възможности, но не по-малко провокативен относно грешки, конфликти и нелоялни партньорски действия.

Редно е да се съобразявате с обстановката и да овладявате напрежението в контактите и при провеждане на делови преговори. Ако имате мрачни мисли забравете ги! Временно явление, за което се ни заслужава да мислите. Родители, деца или роднините ще ви занимават днес и грижите по тях ще отнемат от времето ви. Бъдете полезни и им помогнете, но в никакъв случай не се изкушавайте да съдите. Праволинейността ви ще е достатъчна за да обърнете в положителна посока развитието на проблемите, така ще помогнете и на себе си.

Както енергетиката, така и настроението ви са леко нестабилни. Създайте си умерено, даже бавно темпо на работа. Занимавайте се с дейности, които не изискват прекомерни физически или умствени усилия и вероятността за пропуски и грешки е минимална. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-