Събота, 4 Април 2020
Везни

Дневен хороскоп
Петък 14 Юли 2017

4706

Дневен хороскоп - Везни - 14.07.2017 - Пазете здравето си

В днешната характеристика на Везните се забелязват известен застой в личен и финансов аспект, но тази ситуация бързо ще се разпадне без да ви навреди. Неприятности, включително здравословни за някои, ще последват поради висока нервност, която трябва да преодолеете. В това отношение следва да сте по-внимателни и предпазливи сами за себе си. От друда страна предизвикателства от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не губете кураж, с усилия и постоянство ще постигнете целите си. Няма да ви липсва подкрепата на човек, който е доказал доброто си отношение към вас.

Не бъдете унили, има толкова неща, които биха ви доставили настроение. Контактите ще са интензивни. Подбирайте внимателно изразните си средства, особено ако се налага да общувате с личности от друга националност. Не са изключени недоразумения, причинени от двусмислени изказвания от ваша страна. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година