×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Везни

Дневен хороскоп
Петък 13 Юли 2018

1889

Дневен хороскоп - Везни - 13.07.2018 - Не влизайте в дилеми

Вече се чувствате по-уверени и сигурни в себе си. Със замах ще ръководите делата си,.като няма да се поддавате на тези от разстояние. Анализирайте въпросите, които ви интересуват и затрудняват, така по-лесно ще добиете обективна представа за нещата и ще изградите стратегия за действие.

Петък е много благоприятен за вашата реализация, но възникват и ситуации, при които следва да сте по-внимателни. Работата ви днес ви поглъща изцяло. Наистина имате да свършите доста неща, но така може да пропуснете нещо много важно. Осигурете си повече движение. Имате нужда от промяна. Предприемате начинание, което изисква по-задълбочена и целенасочена подготовка. Вечерта ви предлага желани развлечения в приятна компания.

Проявете предпазливост при контакти с непознати, особено ако се опитват да ви продадат стоки или да ви ангажират с реклама. Не рискувайте и не предприемайте финансови операции под диктовка на емоциите. За уреждане на лични отношения следвайте интуицията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година