Събота, 24 Август 2019
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 13 Август 2018

1822

Дневен хороскоп - Везни - 13.08.2018 - Успех, но и нерви

Влиянието на планетите в понеделник е смесено. Въпреки усилията ви за успех при провеждане на контакти в обществото, последните едва ли ще удовлетворят очакванията ви.

Сполука ще имате при осъществяването на служебните си задължения, както и в реализацията на някои от личните цели. Запазете добрия тон и не хабете енергията си в излишни спорове. Добрите ви отношения с околните ще ви помогнат да подобрите настроението си и да овладеете емоциите си. Не е нужно да демонстрирате нищо, бъдете естествени и дружелюбни. Възможността да спечелите парите ви привлича, но днес мислете повече за близките си.

Преценете обективно физическото си състояние преди да се захванете с трудоемки дейности. Ако усещате леко главоболие и отпадналост значи е за предпочитане да си организирате излет сред природата вместо да се насилвате да вършите неща, които не са ви приятни. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година