Сряда, 8 Април 2020
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Септември 2016

2554

Дневен хороскоп - Везни - 12.09.2016 - Сполука

Една особено приятна новина ще предизвика екстаз у мнозина от Везните, но едва ли ще е причина за големи амбиции. Денят е успешен за всички от зодията. Очертава се служебно пътуване, което също е добра възможност за изява. От днес вие стъпвате в етап на раздвижване в социален план. Влагайки творчество в работата си, ще се радвате на нови постижения. Запазете нагласата си да прецизирате всичко, което правите, но не изпадайте в крайности, спорейки за дребни неща. 

По отношение на вас самите потърсете подходящия човек, с когото да продължите живота си, в случай, че се чувствате самотни. Днес може да се изненадате сами от себе си. Обстоятелствата ще ви провокират да покажете качества, които дори вие самите не подозирате, че притежавате. Понякога стресовите ситуации ни правят голяма услуга, стига да не са твърде чести. Разберете още сега, какво е подготвила за вас Съдбата през следващата календарна 2017-та година. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година