Петък, 29 Септември 2023
Везни

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Март 2018

4188

Дневен хороскоп - Везни - 12.03.2018 - Напредък в реализацията

За представителите на Везни се очертава известна нестабилност в настоящия момент, но тя в повечето случаи определено е плод на непрекъснато съперничество с опоненти, което от време навреме приема доста остри форми.

Принципно обаче, действията ви са подчинени на строга стратегия. Денят е добър за всякаква работа, не се страхувайте и да рискувате. Ако имате избор, го направете след задълбочен анализ на ситуацията и условията. С усмивката си ще създадете настроение на околните. Вечерта потърсете компанията на приятелите си, няма да ви липсва желание за забавления. Заемете се с дейности, чийто резултат би ви зарадвал или се доближава най-близко до мечтите ви.

Действайте до колкото ви е възможно самостоятелно. Хора, с които не ви е особено приятно може да се опитат да ви занимават със себе си. Дистанцирайте ги незабавно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!