Понеделник, 25 Март 2019
Везни

Дневен хороскоп
Събота 11 Август 2018

1224

Дневен хороскоп - Везни - 11.08.2018 - Успешна реализация

Добра реализация на лични цели, делови контакти – респективно преговори, но известно отстъпление от позициите на активност при осъществяване на деловите задачи.

В много случаи се дължи на сблъсък с противници, който ще отнеме от времето ви и ще блокира частично финансовия успех. Във връзка със служебните ви или лични дела е възможно да тръгнете на път или да търсите вниманието на други хора. Мероприятие с международно участие ще привлече представители на политическите и бизнес - среди измежду вас, изявите ви ще са забележими. Неангажираните ще се решат на по-сериозна стъпка, очевидно проучвателният период ги е обнадеждил, или са отчели, че дълго е продължил.

Нечие действие или изказване ще се отрази негативно на душевното ви равновесие. Опитайте да се успокоите. Разходка на открито или кратка медитация с дихателни упражнения ще свърши работа. Не се изкушавайте да търсите реванш, няма да се почувствате по-добре. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година