Вторник, 7 Април 2020
Везни

Дневен хороскоп
Вторник 10 Март 2020

1674

Дневен хороскоп - Везни - 10.03.2020 - Пазете се от противникови удари

Стабилността на позициите ви е изразителна, и безспорно осигурява реализация на целите ви, но в ден като днешния, не са изключени неочаквани обрати и непълно осъществяване на замисленото. Във всичките си ангажименти действайте с повишено внимание, и избягвайте рисковете.

Ще се погрижите за детайлите, така, че да не бъдете изненадани и спокойно да продължите започната задача или проект. Ако изпитвате неудовлетворение на работното място или по други причини желаете да го смените, потърсете ново, като се възползвате от познанствата си. Ако искате да спечелите нечие внимание или подкрепа, денят е подходящ и за това действайте. Ще ви напомнят за неизпълнено обещание или задължения. Мисълта, че сте забравили нещо толкова важно ще ви подейства доста тревожно. Овладейте се и се опитайте да наваксате пропуснатото, за да съхраните душевното си равновесие.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година