Вторник, 26 Май 2020
Везни

Дневен хороскоп
Събота 10 Март 2018

3239

Дневен хороскоп - Везни - 10.03.2018 - Към промени

Делови, професионален или друг въпрос ще ви подтикне да потърсите допълнителна информация, но бъдете подготвени за неочаквани обрати, провокирани от заблуди и лъжи.

Трудно може да определи кое от различните влияния е в предимство днес за Везните, защото ситуацията около вас е силно наелектризирана, а нервите, гневът, мисълта за реформи и силният късмет, са здраво вплетени в неотличимо единство. Предстои етап на ярки и мащабни промени. Прекалено емоционални са повечето от вас днес и ако не се овладеете навреме това може да стане причина за доста неприятности през този ден. Става дума най-вече за взаимоотношенията ви с околните, които са сериозно застрашени. Направете нещо за себе си, което ще ви накара да се почувствате по-добре.

Уединението също би свършило работа. Разпределете работата си така, че да завършите всичко в рамките на деня. Ако не успеете да си организирате някакво развлечение за вечерта, то създайте уютна обстановка у дома и зарадвайте най-близките си. Ще е достатъчно, за да преодолеете умората. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година