Неделя, 21 Юли 2019
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 10 Май 2018

2288

Дневен хороскоп - Везни - 10.05.2018 - Владейте гнева си

Днес бъдете активни, но и предпазливи във всичките си дела. Добро време за работа и за развлечения. Силата на стратегическите умения на Везните е подчертана, но явно настоящия момент не е особено благоприятен за прилагането им в практическите условия.

Бъдете търпеливи и сдържани, защото прибързването и гнева са особено вредни сега. Не е изключено постигането на успех в преговори. Договорености от взаимен интерес - професионални, финансови или по бизнес – дела ще подобрят настроението ви и направят по-активни в реализацията на взетите по тях решения. По отношение на личен въпрос не предизвиквайте събитията, колкото и да сте нетърпеливи, всяко нещо с времето си.

Не се опитвайте да въздействате върху събитията, резултатът няма да ви хареса. Не поемайте отговорност за чужди грешки и пропуски. Помислете как това би се отразило на имиджа ви занапред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година