Понеделник, 11 Декември 2023
Везни

Дневен хороскоп
Четвъртък 01 Март 2018

4468

Дневен хороскоп - Везни - 01.03.2018 - Късмет и сполука

С разумни и практични решения и действия днес ще се справите в деликатна ситуация, а и други детайли ще ви подтикнат по-смело да изразите претенциите си. Не се укорявайте, ако установите липса на желание за нови начинания.

Денят е с добри възможности, но не бива да пренебрегвате необходимостта от настойчивост при осъществяване на целите, и най-важното – да се пазите от коварството на хората, които са ваши съперници. Независимо с какво се занимавате днес, вие сте център на вниманието на околните. Около вас винаги има добро настроение и много позитивни емоции. Ще останете спокойни когато ваш близък ви съобщи важна новина. Може да се каже че приемате всичко от положителната му страна. Затова днес с вас е лесно да се общува и не е чудно че повечето от вас са заобиколени от много хора.

Общителни сте и денят ще е изпълнен с много контакти, но съвсем не тези, които биха ви зарадвали. Няма да можете нито да обсъдите вълненията си с приятели, нито да се повеселите с предпочитаната компания. За сметка на това, обаче, ще получите обратно нещо, което е ваше и преди време сте дали на заем. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!