Понеделник, 26 Август 2019
Везни

Дневен хороскоп
Сряда 01 Август 2018

1806

Дневен хороскоп - Везни - 01.08.2018 - Работете усилено

Работете върху дългосрочни програми и цели, отстоявайте позиции и защитавайте интересите си. С добре контролирани емоции, отсъствие на конфликти и работа върху важните и текущи задачи ще преминете без загуби на пари и време през днешния ден.

Макар и не много спокоен, защото нервното ви напрежение е високо, сряда е носител на добри възможности за успех. Условието, което трябва да изпълните е да не давате воля на гнева си. Силни сте, когато работите в тандем с човек, когото цените и се дразните от намеса в работата си. Денят ще ви предложи изненади, но не неприятни. Ще ви срещне с партньор, с когото не сте имали общи проекти от дълго време, но сте запазили добрите си взаимоотношения.

Не позволявайте да ви налагат мнение или методи на работа, с които не сте съгласни. Предложете ги на обсъждане с останалите членове от екипа. Следвайте принципите си, но започвайте спор само, ако разполагате с аргументи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година