Вторник, 19 Март 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 09 Март 2018

3544

Дневен хороскоп - Телец - 09.03.2018 - Напрегнат, но успешен ден

Този ден ще е доста напрегнат за Телците, но в крайна сметка успехът няма да ви се изплъзне. Ясно е, че в момента върху представителите на зодията действат две противоположни тенденции, но градивната е по-мощна.

Днес следва да проявите по-голяма наблюдателност към околните. Намеренията ви да инвестирате средства в нов проект ще претърпят промяна. Не защото не сте обмислили детайлите, но събитията ще насочат мисленето ви в друга посока. И няма да съжалявате, след време ще разберете, че сте действали правилно. За разрешаване на спорен въпрос не сте в най-изгодната позиция днес. Въздържайте се от разходки по магазините и прояви на разточителство.

Ако искате да зарадвате някого и да покажете внимание, то може да е с мил жест, а не със скъпа вещ. Не отказвайте на приятелска покана за парти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година