Неделя, 17 Ноември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 09 Май 2018

2341

Дневен хороскоп - Телец - 09.05.2018 - Противоречия

В общи линии денят е характерен с надеждни влияния за Телците, но от въздействието им биха се възползвали онези представители на зодията, които са в състояние да преодолеят здравословната си недостатъчност през деня.

Противоречия по въпроси, засягащи теми в делата и бизнеса. Препоръчително е днес да се занимавате само с онова, което влиза в конкретните ви задължения, а да не се заемате с нещо странично. Това ще ви спести доста усилия. Делата ви най-после излизат от застой и можете да се надявате на професионални успехи. Предложенията ви ще бъдат възприети от околните. Поблагодарете за подкрепата, но не се предоверявайте.

Избягвайте разговори, в които се критикува нечия работа или се обсъждат грешки. Не знаете кой как ще възприеме изказванията ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година