Сряда, 8 Февруари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 09 Януари 2018

5027

Дневен хороскоп - Телец - 09.01.2018 - Чудесен ден за реализация

Вторник гарантира на Телците значителни материални придобивки, реално осъществяване на определените цели за деня и пълна сполука при провеждане на преговори или пътувания от делови тип.

Някои от интересуващите ви цели от професионален характер ще решите по-късно. Очаква ви изключително успешен ден днес. Делата, с които се заемате надхвърлят многократно очакванията ви. Разбирате се чудесно с хората с които работите и днес успявате да постигнете печелившо за дейността ви споразумение. Вълнувате се от успехите на свой близък човек и непрекъснато го подкрепяте в постигането на целите му. Вечерта ще попаднете на интересно място. Предстои важен разговор. Вероятно ще прекратите деловите си отношения с някого, но това не означава, че трябва прекратите и чисто човешките си отношения.

При обсъждане на ваши предложения ще получите подкрепа от човек, който обикновено ви се противопоставя. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-