Четвъртък, 9 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 09 Декември 2018

1181

Дневен хороскоп - Телец - 09.12.2018 - Напрежение

Вашата неделя има заряд за по-добро развитие от това на Овните, но възникват ситуации, създаващи проблеми в личен план, които ще взривят нервите на мнозина от зодията.

В деловите взаимоотношения избягвайте да диктувате и де се налагате, защото този път не води до сполука. Едно пътуване би ви се отразило отпускащо и приятно, но бъдете внимателни при шофиране. За любовта ви започва благоприятен период и нещата ви ще се подреждат с ускорено темпо. Важно е да се отпуснете и да позволите на съдбата да ви дари с емоциите, които ви е подготвила. Днес може да сте твърде подозрителни, а това определено ще е обидно за някои хора.

Ако не можете да се откажете от предубежденията, то поне не ги демонстрирайте. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година