Неделя, 25 Февруари 2024
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 08 Март 2018

4234

Дневен хороскоп - Телец - 08.03.2018 - Действайте балансирано

Доста напрегнат ден, който ясно говори за конфликти. За някои от Телците напрежението ще е занижено, но няма да се стопи. Налице са и добри възможности за успешни действия по финансови въпроси.

За да ги осъществите е необходимо да търсите възможностите за баланс. И много работа да имате, не се щадете. По-важното е, че ще приключите задача, която от дълго време ви занимава и ще останете доволни от резултатите си. Близките ви ще пътуват, но това не бива да ви отказва от намеренията ви. Навлизате в по-благоприятен период за финансови реализации. Околните ще търсят компанията ви с явното желание да ви занимават с личните си проблеми.

Не отказвайте ролята на добър слушател, чутото ще се окаже доста полезно. Ще ви подскаже как да стартирате промени, които от известно време обмисляте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!