Събота, 21 Септември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 08 Юни 2018

1785

Дневен хороскоп - Телец - 08.06.2018 - Пред силно ново начало

Мощната енергетика на деня го прави благоприятен за всякаква работа. Силен ден, който подчертава, че Телците ще действат особено успешно по целите си.

Особено показателна е здравината на позициите ви, а вече ясно се очертава и началото на твърде плодотворен период, през който ще завоювате предначертани цели, и стабилно ще се укрепите в личен план. Приключването на срочна задача ще ви задържи на работното място или пред компютъра, но ще издържите. Не пренебрегвайте ничии съветите, търсете подкрепата и насърчавайте желанието на близките си за това. Благоприятно решаване на имотен въпрос.

Ще си спестите време и грешки, ако преди да се захванете за същинските си задължения поставите ред около себе си. Телефонните повиквания ще са много и често. Елиминирайте несъществените разговори, които само ще ви губят времето. Раздразнителни сте, преценявайте изказванията си, ако участвате в дискусии. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година