Сряда, 11 Декември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 08 Юли 2018

1419

Дневен хороскоп - Телец - 08.07.2018 - Ядовит ден

Изключително активен, но много ядовит ден, характерен с някой лични и делови неприятности. Най-ярки и почти неразрешими за мнозина от Телците се оказват личните, и в частност – любовните дилеми.

Въпреки проблемите, надеждата за успех не ви е напуснала съвсем, а и шанс не липсва. Ще имате добра възможност днес да посветите времето си на сериозни размисли, които обаче няма да нарушат душевното ви равновесие. Обмислите бъдещите си професионални планове и ги обсъдете с вашите близки. Не подценявайте техните съвети, а се вслушайте сериозно в разумните им доводи. Но не забравяйте и за свободната воля и правото на личен избор на всеки.

Не поставяйте акцент само върху личните си желания днес. Изслушвайте околните и, независимо дали имате намерение да се съобразите с тях или не, се въздържайте от прояви на инат. Преценявайте чувствителността на събеседниците си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година