Вторник, 25 Юни 2019
Телец

Дневен хороскоп
Понеделник 08 Януари 2018

4112

Дневен хороскоп - Телец - 08.01.2018 - Динамични обстоятелства

Вашите възможности за сполука съвсем не са по-слаби от тези на околните, но влиянията валидни за Телците, макар и засилващи шанса за сполука, определено подчертават, че действащите обстоятелства ще са силно наелектризирани и ще възникнат кавги, които при някои ще се оформят в сблъсъци.

Много от вас ще предпочетат да си останат у дома и да се погрижат за дребните неща, без които уюта на дома би бил ощетен. Избягвайте недоразуменията, говорете ясно, за да оставате разбрани. Постепенно ще се освободите от всякакви неканени мисли и на душата ви ще стане светло. Така и трябва, тези дни ви даряват с енергия и повече добри емоции. Ден в който вие определяте кое е важно и какво трябва да се направи. Не се натоварвайте с всички битови задължения, разпределете част от тях на членовете на семейството. Отделете време за спортни занимания или процедури за укрепване на здравето.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година