Събота, 25 Март 2023
Телец

Дневен хороскоп
Сряда 07 Март 2018

4137

Дневен хороскоп - Телец - 07.03.2018 - Спорове

Голяма част от представителите на Телец ще водят остри парични спорове днес. За бизнесмените от знака това събитие е сигурно. Не след дълго въпросните разногласия може да се окажат причина за провал на партньорство, което ще се разпадне.

Хубаво е да действате спокойно. Любознателността ви днес ще ви срещне с подходящите хора и ще получите интересни предложения. На някои им предстои да започнат нова работа или проект, а на други ще им остане време и за професионално усъвършенстване. С доволство ще отбележите, че сте търсени, уважавани и ценени. Обръщайте внимание на дребните и незначителни на пръв поглед случки. Ако помислите за причините, ще установите, че това са предупреждения.

Стъпили сте накриво, не помните къде сте оставили нещо, не сте забелязали, че върху дрехата ви има петно… Потърсете причината и помислете за следствието. Ще избегнете доста неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-