Неделя, 29 Януари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 06 Май 2018

2048

Дневен хороскоп - Телец - 06.05.2018 - Пазете се от измами

През този ден вашите възможности за материален успех са значителни. За едни от зодията те са свързани с чужбина, което може би ще наложи пътуване за някои.

В други случаи става въпрос за ползотворни преговори, чрез които е възможно да пробиете в нова сфера от бизнеса. Много от времето си ще посветите на творчески и самостоятелни занимания. Не си губете енергията, за да убеждавате някого в правотата на идеите си, ще бъде излишно. Разбирателството помежду ви не е невъзможно, но при други условия. Към проблемите на партньора си покажете съпричастност, част от тях са и ваши.

Вероятно ще се наложи да се заемете с несвойствени за вас занимания. Всяко, дори дребно наглед затруднение ще ви пречи и ще ви принуждава да променяте тактиката си. Напрежението на моменти ще се покачва и ще се отразява зле на комуникативните ви умения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-