Вторник, 7 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Събота 05 Октомври 2019

1512

Дневен хороскоп - Телец - 05.10.2019 - Личен успех

Съботата е плодотворна предимно в личен план за Телците.

Денят бележи началото на нов период в развитието ви, чиито характеристики като положителни или отрицателни, ще зависят от съответната изразност, стилът и методите ви като делова, респективно лична изява, в общественото пространство. На много от вас днес ще им се наложи доста да поработят. Нещата, с които сте се захванали изискват своето, затова е възможно да провалите частта от плановете си за деня, за да свършите нещо важно.

Опитайте се да компенсирате работата с нещо при-ятно, особено ако в плановете ви са участвали и ваши близки. Не се предоверявайте на непознати. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година