Четвъртък, 2 Февруари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Събота 05 Май 2018

1990

Дневен хороскоп - Телец - 05.05.2018 - Пред важно начало

За разлика от друг път, днес за голяма част от Телците са характерни бързи действия, които ще доведат мнозина до грешки. Оттук ще възникне и силното ви дразнение, което ще направи деня ви доста труден.

Събота по принцип се оказва ден на затруднения и неочаквани пречки. С внимание се отнасяйте при боравене с пари, а ако това влиза в професионалните ви задължения - още повече. Не давайте заеми и не подписвайте документи, без да имате гаранции за юридическата им обезпеченост. Физическото ви състояние се нуждае от обновяване, помислете за подходящи оздравителни и релаксиращи процедури. Подходящо е днес да се заемете с дейности, свързани с пътуване или да си уредите срещи с партньори, намиращи се извън вашата територия на пребиваване.

Ще уточните условията по сделките си в подробности и ще сте в състояние да уредите документите бързо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-