Събота, 9 Декември 2023
Телец

Дневен хороскоп
Петък 05 Януари 2018

4534

Дневен хороскоп - Телец - 05.01.2018 - Добри прояви

Денят е добър за контакти в група, за учене и усвояване на нови знания. Енергията през днешния ден засилва силите ви, но все пак се постарайте да не се претоварвате физически и емоционално, като предпочетете самостоятелната работа и занимания.

Хубав ден с много добри показатели за осъществяване на целите. Очаква ви успешен ден. Независимо от предпочитанията ви на заетост ще постигнете намеренията си. Помагайте там, където се нуждаят от вас. В личен план ви очакват сътресения, ако не овладеете навреме емоциите си. Гледайте по-спокойно на нещата. Може би сутринта ще се събудите с идеята, че през целия ден ще работите спокойно и без изненади? За съжаление, няма да ви се получи. Наблюдавайте и бъдете предпазливи. Някой ще се опита да ви подаде заблуждаваща информация или да си припише заслуги с вашата работа.

Защитете се незабавно, твърдо и аргументирано. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!