Петък, 15 Ноември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 04 Май 2018

2006

Дневен хороскоп - Телец - 04.05.2018 - Контролирайте емоциите

Деловата стабилност на Телците е извън съмнение, а петък увеличава възможностите ви за печалби чрез делови ангажименти. Емоционалността ви обаче е взривоопасна. Овладейте я!

По-голямо внимание следва да обърнете преди всичко на партньорските взаимоотношения в бизнеса. Приключването на срочна задача ще ви задържи на работното място или пред компютъра, но ще издържите. Не пренебрегвайте ничии съветите, търсете подкрепата и насърчавайте желанието на близките си за това. Благоприятно решаване на имотен въпрос. Не позволявайте на напрежението да замъгли разума ви.

Въздържайте се от категорични изказвания, за които в следващата минута бихте съжалили. Дистанцирайте се своевременно, ако установите, че някой умишлено ви провокира към скандал. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година