Сряда, 17 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Събота 04 Януари 2020

1267

Дневен хороскоп - Телец - 04.01.2020 - Отстранете проблемите в интимните отношения

Прекрасен ден за работа по проекти, осъществяването на които е предстоящо. Личи, че значителна част от Телците са доста нервни, а причините за въпросната напрегнатост се свързват с възниквало неразбирателство във взаимоотношенията с интимния партньор.

Отстранете напрежението. Не очаквайте днес да свършите всичко, което има за свършване. По-добре запазете спокойствие, не се претоварвайте и живейте подредено. Противопоказни са пререкания, конфликти, излишества и провокации към изкушения. Бъдете етични и не създавайте напрежение с присъствието си. Успехите предстоят, а до тогава проявете устойчивост на характера и последователност в действията. Голямото разминаване днес ще е между „искам“ и „мога“. Лесно ще го избегнете, ако си поставяте достижими цели.

Действайте с умерено темпо и правете онова, за което имате достатъчна подготовка. Всичко останало ще е просто хаотично мотаене от една идея към друга. Не пропускайте да разберете какво е подготвила съдбата за вас и във финансов план. Печелете пари от търговия с Bitcoin и други криптовалути! Не пропускайте възможността да се РЕГИСТРИРАТЕ в най-голямата платформа за търговия с криптовалути в света! РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО ОЩЕ СЕГА!