Неделя, 5 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Събота 04 Август 2018

1398

Дневен хороскоп - Телец - 04.08.2018 - Владейте емоциите

Проблемите на повечето от Телците в събота се свързват с материалните придобивки. Става дума за яростни противоречия, които ще прераснат в бурни кавги.

За друга група от зодията неприятностите и кавгите засягат отношенията с интимния партньор. Тук внимавайте! възможна е раздяла. Не пречете на отношенията ви с определени хора да се развиват както и до сега добре, потиснете раздразнението си, ако има такова и гледайте оптимистично напред. Покажете, че сте надраснали дребнавото и сте готови за общи действия. Вглеждайте се в знаците на съдбата и ги анализирайте.

Постарайте се да не закъснявате нито за срещи, нито за сроковете, определени за задачите ви. В същото време се въздържайте и от прибързани действия, които биха предизвикали грешки. Вечерта предстоят романтични вълнения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година