Четвъртък, 9 Април 2020
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 31 Март 2019

1457

Дневен хороскоп - Телец - 31.03.2019 - Усложнени обстоятелства

Това е ден на самооценка. От първостепенна важност е днес да сте внимателни в изразните си средства, за да не кажете в гнева си повече и от това да последват нежелани развития.

Преобладаващата част от Телците са убедени, че с помощта на известна доза хитрост, безусловно ще постигнат целите си. В интерес на истината трябва да се каже, че такъв шанс не липсва, но и противната тенденция никак не е слаба, и при мнозина ще бъде провокирана от прибързани действия. Предпочитани от вас занимания ще ви направят трудно достъпни за околните. Запазете добрите си отношения и не прекъсвайте връзката си тях, по-късно ще се нуждаете от вниманието и подкрепата им, па била тя и морална.

Някой ще се опита да ви въвлече в измислен скандал, навреме парирайте намеренията му. Ще научавате разни неща по странни начини, което ще направи денят ви изключително динамичен. Само не ги профанизирайте и не стигайте дотам, че да се включвате в разпространението на разни клюки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година