Неделя, 14 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 31 Май 2018

2486

Дневен хороскоп - Телец - 31.05.2018 - Бодри и уверени

През днешния ден бъдете активни, пасивните хора могат да се изложат на различни опасности или да станат мнителни. Въпреки кавгите с хора от близкото обкръжение, днес Телците са по-уверени във възможностите си, а и шансът им за сполука не е слаб.

Голяма част от родените в знака са емоционално и сексуално превъзбудени. Нагласата им не е делова и не е изключено да влезнат в разпри с партньори. Имате ясна цел, следвайте я. Прецизирайте работата си и не разчитайте прекалено много на другите. Така ще си осигурите добрите резултати, към които се стремите. Финансите ви ще нараснат след приключване на проекта, върху който работите. Възможни са здравословни неразположения.

Помислете дали нямате задължения и неизпълнени обещания и се заемете първо с тях. Не се впечатлявайте от нечие мрънкане или нескончаеми оплаквания от „несправедливостите на живота“. Погрижете се за външния си вид, може да изникнат непредвидени срещи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!