Събота, 20 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 31 Декември 2017

4685

Дневен хороскоп - Телец - 31.12.2017 - Пари

Пари и финансови успехи ще изпратят годината за Телците. Благоприятен и хармоничен ден. Заредете се с положителни мисли и контролирайте емоциите си, за да се възползвате от възможностите си.

Конкретизирайте целите си и начините за тяхното изпълнение, това ще улесни не само работата ви сега, но и за в бъдеще. Срещите с приятели и спортните занимания ще ви разнообразят и помогнат да се освободите от стреса. Подновяване на стари връзки и начало на нови. Времето е подходящо за пречистване, гладуване и за намиране на изход от кризисни състояния. Като цяло денят ви ще бъде спокоен и изпълнен с приятни емоции. Стараете се да не се занимавате с нищо, което ще наруши душевното ви равновесие и наистина се справяте добре.

Получавате предложение от приятел, на което трудно ще откажете. Отношенията ви с близък до сърцето ви човек се развиват отлично, от вас може би се изисква да бъдете малко по-инициативни. Не са изключени конфликти между хората от обичайното ви обкръжение. Едва ли ще успеете да ги предотвратите, така че във ваша полза е да не се намесвате. Реагирайте с присъщото си търпение, обстановката скоро ще се успокои. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Телец, както и подходящите решения за гривна!