Събота, 20 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Четвъртък 30 Септември 2021

1149

Дневен хороскоп - Телец - 30.09.2021 - Успехи и кавги

Четвъртък ще е успешен за Телците, но спокойствието ще е далеч от мнозина. При осъществяване на ангажиментите си е наложително да сте внимателни, защото ще възникнат остри спорове, които ще прераснат в кавги. Враговете ви са твърде амбициозни хора, и ще направят всичко възможно да ви навредят.

Ще ви занимават въпроси, свързани със семейството и дома ви. Там ще намерите спокойствие и ще си починете от външни контакти. Така и децата ви по-лесно ще решат проблемите си. Не очаквайте да получите парите си, ако решите точно сега да дадете заем. Романтични настроения ще подтикват някои от вас към повече активност в интимната сфера. Здрав разум не ви е липсвал никога, освен в моментите, когато сте влюбени.

Този път, обаче, даже и за влюбените представители на вашия знак, ще е лесно да направят разлика между истинското и лъжовното. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!