Неделя, 25 Септември 2022
Телец

Дневен хороскоп
Събота 30 Септември 2017

3256

Дневен хороскоп - Телец - 30.09.2017 - Честността е залог за траен успех

Мнозина от Телците предварително са решили, че през този ден трябва да осъществят целите си или онези свои намерения за дадена реализация, които са пропуснали през отминалите делници.

Ще ги осъществите. Част от родените по правило ще действат хитро. Ако се въздържите и не коментирате нечии действия, ще си спестите главоболия на по-късен етап. Съсредоточете се върху собствената си заетост и там насочете енергията си. Полезни ще са всякакви инициативи и най-вече, ако са насочени към бизнеса и семейството ви. Приятна изненада от човек, който не крие чувствата си към вас. За сложните задачи ще ви е нужна помощ. Преценете кой от колегите или близките ще е най-склонен да приеме евентуалните ви нервни изблици и с кого се разбирате „от половин дума“.

Няма да разполагате с време за спорове и разправии. Вниманието ви ще е насочено към различните начини за събиране на информация. Контактите ви много ще се разширят, не позволявайте това да наруши предварителната ви програма. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година