Събота, 1 Октомври 2022
Телец

Дневен хороскоп
Петък 30 Март 2018

5251

Дневен хороскоп - Телец - 30.03.2018 - Пред важно ново начало

Този ден се свързва с края на един личен период, обхващащ последните четири години на вашия живот и бележи началото на следващия, чиято продължителност ще е същата.

Сам по себе си денят е успешен. Сега е важно ефективно да планирате изпълнението на бъдещите си житейски цели. Ще бъдете натоварени днес, тъй като от вас се очакват доста неща и ще ви се наложи да отговорите подобаващо на всички изисквания. Желателно е да не се заемате с излишни ангажименти, които само ще нарушат програмата ви. Ваш колега ще ви обещае нещо, което не е сигурно че ще изпълни както сте се уговорили. Не допускайте обаче това да става причина за конфликти.

Наблюдавайте внимателно околните и не им позволявайте да ви манипулират. Някои от тях през целия ден само ще подскачат насам-натам и ще се вайкат колко са заети и колко им е трудно, обаче до сериозни дейности така и няма да стигнат. Вършете си работата и не се натоварвайте допълнително с чужда. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година