Вторник, 26 Март 2019
Телец

Дневен хороскоп
Понеделник 30 Юли 2018

1705

Дневен хороскоп - Телец - 30.07.2018 - Сполука

С активността си през днешния ден ще улесните реализацията на делата ви, с цената на повече работа, умора и в известна степен отегчение.

Сполуката на Телците през този ден не е под съмнение, но едва ли ще е пълна, освен че в партньорските взаимоотношения и в деловите среди ще възникнат остри противоречия, които в много случаи ще приключат със скандали. Обмислете задълбочено събитията с цел корекции. Възможни са неразположения от здравословен характер, но ще се мобилизирате и ще свършите плануваните задачи. Връзката ви с интимния партньор ще навлезе в по-добър период и ще ви носи повече удовлетворение.

Ще имате поводи за добро настроение. Духовните ви интереси също ще ви подтикват към активност. Не се захващайте с трудоемки занимания. Дайте предимство само на спешните и неотложни задачи. Погрижете се за външния си вид и спортната форма. Отделете време и за духовните си предпочитания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година