Неделя, 21 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 30 Януари 2018

4783

Дневен хороскоп - Телец - 30.01.2018 - Пречки и проблеми

Работете по осъществяване на идеите, от които се интересувате, и които са важни за вас. Повечето от Телците ще овладеят високото си вътрешно напрежение, за да не си създават допълнителни затруднения при осъществяването на целите си, но това едва ли ще е достатъчно, за да избегнете острите конфронтации.

Ярките външни пречки ще парализират положителното развитие. Ще бъдете поставени в ситуация да търсите с други хора решение на създал се проблем, което ще ви сближи. Добри развития на работен проект, договорености с партньори или друга ваша заетост. Високите ви изисквания към някого могат да създадат допълнително напрежение, не ги натрапвайте без причина. Част от работата ви е свързана с останалите колеги, но те може да реагират твърде пасивно на желанието ви да се справите бързо. Задавайте въпросите си ясно и настоятелно, обсъждайте вариантите за решения, стремете се към екипност.

Все пак ще стабилизирате позициите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!