Петък, 27 Януари 2023
Телец

Дневен хороскоп
Понеделник 30 Април 2018

2454

Дневен хороскоп - Телец - 30.04.2018 - Пред избор

Времето днес поставя творчески и успешен период за работа. Едновременното наличие на повишена нервност и добра реализация на деловите отговорности е често срещано явление.

В момента не е важно дали недоволство е по-голямо или по-малко. Това няма значение. Настъпил е мигът, в който следва да се откажете от нещо за сметка на друго. Промените са в ход и много неща, които преди са ви изглеждали неприемливи, сега ги виждате с друг поглед и придобиват нов смисъл за вас. Пробудени сте за новостите и с не скрит интерес ще ги следвате. Приятели ще ви поканят на излет, не се противете. Очакват ви приятни емоции и вълнуващи преживявания.

Ще изникнат непредвидени занимания и но ще ви остане време за почивка. Помислете дали нещо не търпи отлагане и дали няма начин да разделите работата на части. След обед може да си организирате кратка разходка. Ще усетите, че силите ви се възстановяват. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-