Вторник, 26 Май 2020
Телец

Дневен хороскоп
Неделя 03 Септември 2017

4963

Дневен хороскоп - Телец - 03.09.2017 - Освобождаване от неприятностите

Днес мнозина от Телците ще решат тежък проблем във връзка с финансов или друг материален въпрос, но Телците започват този ден в лошо настроение. Ще се срещнете с хора, които ще ви предложат добър вариант за действия. Ще овладеете трудната ситуация бързо и съвършено. 

Въпреки това за малка част от вас днес ще бъде напрегнат и противоречив ден изпълнен с много емоции. Настроението на някои от вас може да бъде много променливо и да ви подтикне към начинания, които обикновено не бихте предприели. Успявате да привлечете вниманието към себе си и при определени обстоятелства това, може да ви донесе много неприятности. Следвайте естествения ход на събитията. 

Няма да получите допълнителни приходи и бъдете предпазливи, защото може да претърпите непредвидени материални загуби. Не се опитвайте да решавате вашите проблеми за чужда сметка. Това няма да доведе до нищо добро за никоя от страните. Занимания у дома може да ви спасят от бъркотии. Ако можете възползвайте се от тази възможност, защото със сигурност ще ви се отрази добре дългосрочно погледнато.

Годишен хороскоп за 2020-та година