Понеделник, 17 Юни 2019
Телец

Дневен хороскоп
Събота 03 Март 2018

3304

Дневен хороскоп - Телец - 03.03.2018 - Затруднения

Събота носи затруднения за реализацията на вашите цели и ще предизвика доста кавги във връзка с финанси. Проблематични ще са взаимоотношенията с човек от вашето близко обкръжение.

Изрекъл е тежки квалификации по ваш адрес. Твърде вероятно е да прекъснете отношенията си. На работното място разпределете служебните задачи между вас и колегите и не се задълбочавайте върху несъвършенствата на другите. Гледайте философски на живота, за да намалите стреса и приведете в ред мислите си. Това ще ви помогне да привлечете на своя страна хората, които бихте желали да имате за сътрудници. Избягвайте дискусиите, свързани с уреждане на лични взаимоотношения.

Избягвайте и срещи със съседите, ще ви натрапят задача, която не ви харесва. В състояние сте да уговорите условията по финансова сделка, която до скоро ви е изглеждала доста мъглява. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година