Вторник, 23 Април 2024
Телец

Дневен хороскоп
Петък 03 Август 2018

1853

Дневен хороскоп - Телец - 03.08.2018 - Организирайте деня си

Слаб, неорганизиран ден, характеризиращ се за голяма част от Телците с остри противоречия, които нарастват до кавги. Добре е да се владеете, защото скандалите определено ще са във ваша вреда.

Хубави възможности за начало на интересуващи ви промени предоставят срещите в близките среди. Ако срещнете неразбиране по въпроси, които ви вълнуват, не го превръщайте в драма. Както и не отхвърляйте подадена ви ръка. Оценете жеста, дори и в момента да имате други приоритети. Съобразявайте се с характеристичните особености на събеседниците си. Изразявайте мислите си ясно, но деликатно, не експериментирайте с ничие търпение.

Не всички реакции на отсрещната страна ще ви харесат, но е по-добре да овладеете емоциите. В интимните ви отношения умората е фактор, с който трябва да се преборите. В противен случай ще носите последствията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!