Вторник, 18 Февруари 2020
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 03 Април 2018

4350

Дневен хороскоп - Телец - 03.04.2018 - Преговорен напредък

При нужда от съвет се допитвайте до близък приятел или роднина. Денят е изключително подходящ за планиране и начало на нови идеи, професионални и творчески проекти, за пътуване и развлечения.

Този делник ще доста напрегнат за Телците. Взаимоотношенията в деловите среди не са на достатъчно качествено ниво, а това в много случаи се изразява под формата на задкулисни действия, подли удари и съзнателно издигнати пречки от ваши противници. Деликатно ще се погрижите за интересите си, като защитите правата си, от което няма да загубите доверието на партньорите си. Не всичко, което мислите и планирате ще бъде изложено на показ, най-важното ще оставите за себе си - своите тайни, чувства и емоции, и ще спечелите.

Динамичен ден, със запомнящи се характеристики. Умението ви да реагирате на спънките с чувство за хумор ще развесели дори най-намусените ви колеги. Идеята за Великденско парти ще ги накара да се замислят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година