Сряда, 23 Октомври 2019
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 03 Април 2018

4315

Дневен хороскоп - Телец - 03.04.2018 - Преговорен напредък

При нужда от съвет се допитвайте до близък приятел или роднина. Денят е изключително подходящ за планиране и начало на нови идеи, професионални и творчески проекти, за пътуване и развлечения.

Този делник ще доста напрегнат за Телците. Взаимоотношенията в деловите среди не са на достатъчно качествено ниво, а това в много случаи се изразява под формата на задкулисни действия, подли удари и съзнателно издигнати пречки от ваши противници. Деликатно ще се погрижите за интересите си, като защитите правата си, от което няма да загубите доверието на партньорите си. Не всичко, което мислите и планирате ще бъде изложено на показ, най-важното ще оставите за себе си - своите тайни, чувства и емоции, и ще спечелите.

Динамичен ден, със запомнящи се характеристики. Умението ви да реагирате на спънките с чувство за хумор ще развесели дори най-намусените ви колеги. Идеята за Великденско парти ще ги накара да се замислят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година