Понеделник, 16 Декември 2019
Телец

Дневен хороскоп
Петък 29 Септември 2017

4520

Дневен хороскоп - Телец - 29.09.2017 - Многоцветен ден

В делови план разликата ви с другите е във факта, че вие ще действате по-рисково, което не е препоръчително, защото не след дълго несъмнено ще заплатите тежко за дръзките си действия.

Отстранете двойния подход, особено по делови и материални и въпроси, защото ще си създадете значителни неприятности. Ограничете общуванията си с невъзприемчивите около вас хора и се съсредоточете върху собствените си задължения. Така ще си спестите излишни разочарования и неприятности. Настъпват промени, с които предстои да се запознавате, но вярвайте повече в себе си. Деловите контакти днес ще са важни, а споразуменията – дълготрайни. Ще има и затруднения, но ще се справите с тях, ако мислите позитивно. Не анализирайте стари конфликти и не обсъждайте стари грешки.

Ще имате доста задачи, че хич няма да ви е до шегички. А може би трябва малко да се разсеете и да се порадвате на живота. Проявете по-голямо уважение към по-възрастните, и те имат нужда от това. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година