Неделя, 27 Ноември 2022
Телец

Дневен хороскоп
Вторник 29 Май 2018

4757

Дневен хороскоп - Телец - 29.05.2018 - Безпокойство

Анализирайте и отстранете пропуските си, бъдете приветливи и доброжелателни към всички, за да избегнете разочарования и проблеми, да срещате взаимност и да имате успех в делата си.

Независимо от факта, че преобладаващата част от Телците ще успеят в общи линии да реализират целите си, това няма да им донесе спокойствие относно бъдещото развитие на интересуващ ги въпрос. По тази тема се очертава ярко безпокойство. Здравословни проблеми за мнозина от знака. Ще работите по развитието на проектите си, мобилизирайки силите си и бързо ще постигнете добри резултати. Опознаването с нова личност върви добре и скоро ще се радвате на по-задълбочена връзка. Осъзнавате някои от несъвършенствата си и това е добре, ще работите върху отстраняването им.

Това ще се превърне в привилегия за вас. Независимо дали го искате или не ще се окажете в центъра на вниманието. Ще чуете както положителни оценки, така и критики, но за вторите не си заслужава да си разваляте настроението. Винаги ще има някой недоволен и обикновено това са хора с по-ниски от вашите възможности. Не е изключено да получите някакъв материален стимул. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година